PUTTEN – Na de tweede speeldag gaan Hoogendoorn en Eggens aan de leiding met de maximale score van zes punten uit drie partijen. Donderdag 2 mei is andermaal een dubbele ronde om vervolgens de dag erop het toernooi te besluiten met de laatste twee ronden.

Koplopers

In de vierde ronde spelen de huidige koplopers Hoogendoorn en Eggens tegen elkaar wat maakt dat er na die ronde slechts één of geen deelnemer meer zonder puntverlies. In het peloton zitten de Harderwijkers Kok en Steensma die ook zomaar eens voor een verrassing kunnen gaan zorgen.

Comfortabeler

Hoopman, de winnaar van vorig jaar, kwam vandaag tweemaal niet verder dan remise en zal niet heel veel verliespunten meer mogen oplopen om zijn titel te prolongeren. Fennema en Van Marle zitten er comfortabeler bij met één verliespunt.

Verrassend

Opvallend zijn ook de resultaten die jeugdspeler Cysouw bereikte vandaag. In de morgen won hij verrassend van Smit die lid is van DCH Harderwijk. En in de middag hield hij de zelfs nog hoger ingeschaalde Riesthuis keurig op remise.